Gratis naar het Better Health Event!

Op 6 en 7 oktober 2018 vindt de vierde editie van het leukste gezonde event van Nederland plaats, en wij mogen 100 gratis kaartjes weggeven. Verwacht de meest uiteenlopende nationale en internationale sprekers en de beste producten voor je algehele gezondheid.

Twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten van alles wat er te zien, te proeven of te ruiken is. Laat je inspireren door één van de vele toonaangevende sprekers, waaronder Kinderarts Dr. Judith Kocken, Pascale Naessens, Vivian Reijs en Dr. Juriaan. Doe mee met creatieve en ontspannende workshops en ontdek de vele natuurlijke producten op de beursvloer.

We vinden het dan ook heel leuk om te kunnen melden dat de eerste 100 lezers van Medisch Dossier die met de kortingscode BETTER HEALTH MEDISCHDOSSIER18 een entreeticket bestellen, deze helemaal gratis (maximaal 2 tickets p.p., zolang de voorraad strekt) krijgen!

Het evenement wordt georganiseerd door auteur & voedingscoach Amber Albarda. Amber schrijft (kook)boeken, is voedingscoach, moeder en oprichter en organisator van het Better Health Event in de RAI Amsterdam. Ze geeft regelmatig workshops over voeding en gezondheid. Wij kijken uit naar het event, zien we je daar?


Bestel HIER je gratis kaartjes