Doe mee met The World Health Summit

Mensen helpen om de controle terug te krijgen over hun eigen gezondheid is een belangrijk onderdeel van het werk van onze hoofdredactrice Lynne McTaggart. Zij staat versteld van de statistieken over de gezondheid van mensen.

Wist u bijvoorbeeld, dat in de VS alleen al, artsen maar liefst 259 miljoen recepten voor opioïden voorschrijven. Dit komt neer op bijna een voor elke man, vrouw en kind in het land. Maar daarnaast geeft de VS in een jaar tijd ook nog meer dan vier miljard dollar uit aan vrij verkrijgbare pijnstillers. Om nog maar te zwijgen over het feit dat deze generatie kinderen een kortere levensverwachting hebben dan hun ouders, wat mede veroorzaakt wordt door de slechte leefstijl en voedingskeuzes die worden gemaakt. Of het feit dat een baby die geboren wordt in de VS 40 procent meer kans heeft om het eerste jaar te overlijden in vergelijking met een baby die in Griekenland geboren wordt, een van de armste landen van Europa.

Maak het verschil

Deze gezondheidscrisis in de Westerse landen heeft invloed op ons allemaal, maar we zijn niet hulpeloos. Daarom is Lynne McTaggart verheugd met het feit dat zij deel uitmaakt van de eerste Health World Summit, met een sprekersreeks van twintig vooraanstaande experts op het gebied van gezondheid. Zij zullen waardevolle informatie met u delen over natuurlijke gezondheidszorg en een verschil voor u en uw familie maken. We kennen namelijk allemaal wel een dierbare die gediagnosticeerd is met bijvoorbeeld kanker, een auto-immuunziekte of een andere ziekte. We hebben dan ook opgemerkt dat de moderne geneeskunde, die in noodsituaties zeker kan bijdragen, hopeloos ontoereikend is als het gaat om chronische aandoeningen, die steeds vaker voorkomen.

Doe mee

Binnenkort zal dan ook een gratis online evenement plaatsvinden die naast informatie ook educatie en strategieën geeft die u kunt implementeren voor een gezondere leefstijl. Wilt u deelnemen aan dit evenement (dat volledig in het Engels is), schrijf u dan in via deze link.