In gesprek over depressie

Eén op de vijf volwassenen heeft in zijn of haar leven wel eens te maken gehad met een depressie. Bij vrouwen komt een depressie vaker voor dan bij mannen.

Een depressie is lang niet altijd zichtbaar. Onze partner Wijzer Naar Gezondheid wil daarom in gesprek met u gaan in het WNG-café. In het WNG-café wordt betrouwbare informatie over algemene en complementaire gezondheidszorg gegeven. Het is een plek voor zowel (ex-)patiënten als gezonde mensen. Ook zorgverleners en andere deskundigen zijn aanwezig.

In gesprek over depressie

Vrijdag 17 november kunt u in het WNG-café met zowel patiënten als gezonde mensen in gesprek gaan over depressie. Het WNG-café is een plek om mensen te ontmoeten en onderwerpen aan te snijden. U heeft de mogelijkheid om uw verhaal te delen maar ook kunt u vragen stellen. Is er bijvoorbeeld nog meer mogelijk dan het slikken van antidepressiva en therapie? En helpt antidepressiva nou wel of niet?
Ervaringsdeskundige Daan Schieman en psychiater Marko van Gerven zullen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst en voor u klaarstaan.

Aanmelden kan via deze website. Leest u Medisch Dossier? Dan krijgt u €5 korting wanneer u ‘Medisch Dossier’ bij uw aanmelding vermeldt.

Meer informatie

Datum en tijd: vrijdag 17 november, 15:00 uur – 17:30 uur.
Locatie: IMC Amsterdam | Integraal Medisch Centrum | Contactweg 145
Kosten: €15,- (en €10,- voor Vrienden van Wijzer Naar Gezondheid en lezersvan Medisch Dossier)